Onze missie

Eerlijk geproduceerde koffie drinken van de best mogelijke kwaliteit, zonder de milieuvervuilende eigenschappen van een plastic of aluminium capsule. Fioresso gebruikt capsules gemaakt van plantaardig restmateriaal. Zodat u met een simpele druk op de knop op verantwoorde wijze kunt genieten van een eerlijke kop koffie.

Koffie, een kunst op zichzelf

Het proces om de perfecte caffè te maken, luistert heel nauw. Barista’s wijden er hun leven aan en Fioresso deelt deze passie. Ons streven is om dezelfde kwaliteit te leveren als de barista door het combineren van de beste ingrediënten, de benodigde technologie en de hand van de meester om de ultieme caffè te bereiden. Caffè, geboren uit passie voor de ware koffiekenners.

Ons geheim

Optimale afstemming tussen bonen, capsules en machine, gebaseerd op kennis en passie met gevoel voor details en zonder compromissen.

De perfecte caffè, met de
beste koffiebonen

Met de handgeplukte koffiebonen, afkomstig van de beste koffieplantages. Speciaal voor u geselecteerd. Tot in perfectie gebrand en gemalen.

De meest duurzame capsule

Een duurzame capsule, gemaakt van het 100% natuurlijke Solinatra materiaal. Ontworpen om alle waardevolle aroma’s te behouden. Zodat u op een verantwoorde wijze van een eerlijke kop koffie kunt genieten.

Uncompromised. Caffè.

Alleen het beste; daar staan wij voor. Om u de luxe te verschaffen van een perfecte caffè in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis, kantoor of vakantiebungalow.