Over Fioresso

Onze missie

Stelt u zich eens voor: een persoonlijke barista onder handbereik om de perfecte caffè voor u te maken. Steeds weer. Met een simpele druk op de knop.

Meer info
Koffie, een kunst op zichzelf

Koffie, een kunst op zichzelf

Het proces om de perfecte caffè te maken, luistert heel nauw. Barista’s wijden er hun leven aan en Fioresso deelt deze passie. Ons streven is om dezelfde kwaliteit te leveren als de barista door het combineren van de beste ingrediënten, de benodigde technologie en de hand van de meester om de ultieme caffè te bereiden. Caffè, geboren uit passie voor de ware koffiekenners.

Ons geheim

Ons geheim

Optimale afstemming tussen bonen, capsules en machine, gebaseerd op kennis en passie met gevoel voor details en zonder compromissen.

De perfecte caffè, met de beste koffiebonen Caffè

De perfecte caffè, met de beste koffiebonen

Met de hand geplukte, single origin koffie, 100% Arabica zonder additieven, afkomstig van de beste koffieplantages van de wereld. Tot in de perfectie gebrand en gemalen.

Lees verder
Capsule van hoge kwaliteit Capsule

Capsule van hoge kwaliteit

Een duurzame capsule, ontworpen om alle waardevolle aroma’s te behouden en gemaakt van 100% recyclebaar polypropylene

Meer over de capsule
De espressomachine Espressomachine

De espressomachine

Een prachtige machine, ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de gepassioneerde koffiekenner. Het ontwerp is in overeenstemming met de befaamde Zwitserse principes van precisie-engineering. Tijdloze elegantie. Een plezier om naar te kijken en een plezier om aan te raken.

De machine
Uncompromised. Caffè.

Uncompromised. Caffè.

Alleen het beste; daar staan wij voor. Om u de luxe te verschaffen van een perfecte caffè in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis, kantoor of jacht.