Espressomachine

No-nonsense espresso

De precisie van de beroemde Italiaanse barista gecombineerd met een prachtig staaltje van de befaamde en duurzame Zwitserse technologie.

Meer info
Een waar kunstwerk Design

Een waar kunstwerk

De Fioresso espressomachine past dankzij het elegante en organische ontwerp perfect in iedere omgeving. Tijdloze elegantie. Een plezier om naar te kijken en een plezier om aan te raken.

Design Eigenschappen

 • Duurzame behuizing van geanodiseerd aluminium

  Duurzame behuizing van geanodiseerd aluminium

  De mooie ronde behuizing van geanodiseerd aluminium combineert een duurzaam en krasbestendig oppervlak met een elegante uitstraling.

 • Afneembaar 0,7 ltr waterreservoir

  Afneembaar 0,7 ltr waterreservoir

  De watertank heeft dezelfde vorm als de aluminium behuizing en completeert het symmetrische, ronde ontwerp. Een zwaar deksel met de elegante uitstraling van leisteen bekroont het geheel.

 • Intuïtief touch control bedieningspaneel

  Intuïtief touch control bedieningspaneel

  Maak gemakkelijk de perfecte espresso of ristretto met het intuïtieve touch control bedieningspaneel. Kies het gewenste formaat: ristretto of espresso. Personaliseer uw caffè naar eigen smaak door met een paar klikken de temperatuur en het watervolume aan te passen.

 • Compact

  Compact

  De afmetingen zijn uitzonderlijk compact: een diameter van slechts 180 mm en een hoogte van 210 mm.

 • Afneembaar druppelrek

  Afneembaar druppelrek

  Het druppelrek heeft een magnetische vergrendeling zodat het gemakkelijk kan worden verwijderd om schoongemaakt te worden of voor het plaatsen van een grotere kop.

 • Verkrijgbaar in drie kleuren

  Verkrijgbaar in drie kleuren

  Kies uw favoriete kleur: zwart, zilver of rood.

Duurzame behuizing van geanodiseerd aluminium Afneembaar 0,7 ltr waterreservoir Intuïtief touch control bedieningspaneel Compact Afneembaar druppelrek Verkrijgbaar in drie kleuren
Design
Gemaakt met Zwitserse precisie Technology

Gemaakt met Zwitserse precisie

De Fioresso espressomachine heeft een precisie-afstelling om zelfs met een hooggekwalificeerde barista te kunnen wedijveren. U kunt er zeker van zijn dat elke caffè die wordt geserveerd, perfect is. Iedere keer opnieuw.

Technologie

 • Revolutionaire alles-in-één pomp

  Revolutionaire alles-in-één pomp

  In de pomp zijn de drie traditionele componenten (pomp, boiler en flow control) gecombineerd. Daardoor is het apparaat kleiner, stiller en extreem energie-efficiënt. Toch is het uitermate krachtig en in staat om tot 25 bar druk te leveren.

 • Extreem energiezuinig

  Extreem energiezuinig

  De Fioresso alles-in-één pomp verhit uitsluitend de hoeveelheid water die nodig is om één kop koffie te zetten. Dit maakt de machine extreem energiezuinig.

 • Uiterst stil

  Uiterst stil

  Door de kleine afmetingen van de alles-in-één pomp is de Fioresso espressomachine ook uiterst stil. U moet het zelf horen om het te kunnen geloven.

 • Temperatuur en watervolume zijn instelbaar

  Temperatuur en watervolume zijn instelbaar

  Het proces om de perfecte caffè te maken, luistert heel nauw. Door de temperatuur of de hoeveelheid water te veranderen, past u de smaak van de koffie aan. Met de espressomachine van Fioresso kunt u de temperatuur en het volume van de koffie afstemmen op uw persoonlijke voorkeur.

 • Unieke extractiekop

  Unieke extractiekop

  De unieke en compacte extractiekop heeft een gepatenteerd dynamisch injectiesysteem dat de waterdruk gelijkmatig verdeelt en de koffie vooraf bevochtigt waardoor de aromatische oliën in de koffie vrijkomen.

Revolutionaire alles-in-één pomp Extreem energiezuinig Uiterst stil Temperatuur en watervolume zijn instelbaar Unieke extractiekop
Technology
Overzicht

Kies uw favoriet